Chiriac: “Vom recupera banii de la cel care a castigat si nu si-a mai asumat efectuarea lucrarilor”

Chiriac: “Vom recupera banii de la cel care a castigat si nu si-a mai asumat efectuarea lucrarilor”

 

Initial Consiliul Judetean Braila a fost amendat cu suma de 29000 de lei. Insa, pentru ca s-au mobilizat in timp util, institutia a platit doar 3000 de lei, suma prevazuta pentru primele 24 de ore de la intocmirea procesului verbal. De retinut este ca institutia in cauza a contestat amenda.

Politistii au recurs la sanctionarea Consiliului Judetean dupa ce o autospeciala MAI ar fi fost pe cale  sa se rastoarne pe DJ 211A din cauza gropilor.

Seful CJ a sustinut in cadrul sedintei, ca institutia pe care o conduce a recurs la serviciile unei firme de avocatura, care a oferit asigurari asupra faptului ca banii pot fi recuperati in instanta.

 

 

“Am demarat in aceasta luna Acord Cadru pentru anii 2019-2020, ca sa nu mai fim in aceeasi situatie in care am fost in 2017. Conform contestatiilor lor, va spun,  Consiliul Judetean, noi toti am pierdut banii, s-au dus inapoi la Bugetul de Stat, pentru 35 de km de covor asfaltic si 40 de mii de mp de plombe. Diferenta de suma de la primul castigator si ne-am bazat pe lucrul acesta, ca asa am facut bugetul, de 500 de mii de euro, exact cum spuneti dumneavoastra, va fi recuperata de la cel care a castigat si nu si-a mai asumat efectuarea lucrarilor. Il vom da in judecata. Trebuie sa plateasca acesti oameni, pentru ca noi cu totii suferim, inclusiv amenzile primite de Consiliul Judetean, de catre Politie”, a declarat Francisk Iulian Chiriac, presedinte al Consiliului Judetean.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry