“Capul lui Simona vrem!”

“Capul lui Simona vrem!”

 

Dat fiind faptul ca, Simina Draghincescu este membru in Consiliul de Administratie al Spitalului de Pneumoftiziologie din Braila, presedinte la PND si consilier judetean, liberalii considera ca si aceasta ar putea face subiectul unei sesizari catre Agentia Nationala de Integritate.

 “Va aduc la cunostinta ca doamna Simona Draghincescu este presedinte de partid si face parte si din Consiliul de Administratie. Vreau sa vad ce masuri veti lua dumneavoastra. Aveti Legea 95/2016 republicata, sa vedem daca veti lua aceleasi masuri si daca aveti putere de convingere”, a atentionat consilierul judetean PNL, Ovidiu Nechita.

 

 

Potrivit noii reglementari, art 178 din Legea 95/2006, republicata, prevede ca un manager, persoana fizica este incompatibil cu exercitarea functiei de membru in organele de conducere, administrare si control, ale unui partid politic.

“Am transmis o hartie catre ANI, sa ne spuna daca membrii consiliului judetean care au functie de conducere in partid sunt incompatibili sau nu”, a declarat presedintele Consiliului Judetean.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry