Continuăm împreună! Epureanu: ”Sunt onorat de propunerea organizației PSD de a ocupa locul 2 pe lista consilierilor județeni”

Pentru cei care mă cunosc mai puțin sau deloc, o să prezint câteva date biografice și profesionale.

Pentru cei care nu mă cunosc, sunt Epureanu Ionel, de profesie inginer silvic și vicepreședinte al Consiliului Județean Brăila din 2016.
Sunt mândru că alaturi de consilierii județeni PSD și președintele Consiliul Județean Brăila, să vin cu un program #PentruBrailaTuturor.

Îmi doresc, ca din postura de candidat pentru funcția de consilier județean in cadrul Consiliul Județean Brăila, să continui, în folosul comunitații brăilene, toate proiectele începute in prezentul mandat, dar și noi proiecte care să aducă plus valoare comunitatii brăilene.

Sunt onorat de propunerea organizației PSD de a ocupa locul 2 pe lista consilierilor județeni și doresc să îmi acordați încrederea dumneavoastră și în mandatul care va urma, cu promisiunea că nu vă voi dezamagi!

Pentru cei care nu mă cunosc, numele meu este Francisk Iulian Chiriac, un inginer de 44 de ani care din 2016 luptă pentru județul Brăila din postura de președinte al Consiliului Județean Brăila.

În urma cu 4 ani am venit în fața electoratului cu un program indrazneț de dezvoltare a județului care să imbine toate nevoile cetățenilor, de la domenii sensibile precum sănătatea și infrastructura, pâna la sport și cultura.

După 4 ani de mandat pot afirma că 99 % din obiectivele propuse au fost atinse, ba chiar mai mult, lista a fost suplimentată și cu proiecte noi, la fel de importante.

Voi ramane la fel de implicat și împreuna cu echipa mea, voi depune toate eforturile necesare pentru a creste vizibil calitatea vieții locuitorilor județului.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry