Culoare alba pentru taxiurile din Braila

Culoare alba pentru taxiurile din Braila

 

 

Municipalitatea a propus anul trecut, ca in 2018 sa se schimbe culoarea taxiurilor din Braila. Astfel, tot mai multi taximetristi au imbratisat ideea, motiv pentru care, pe strazile din oras apar, din ce in ce mai des, taxiurile albe.

“Noi am propus anu trecut, ca toate taxiurile care vor fi inmatriculate, incepand cu anul 2018, sa fie de culoare alba. Eu constat ca acel aspect pe care l-am convenit, de comun acord cu taximetristii, fara sa fie o impunere din partea Primariei, alegand impreuna si culoarea pe care sa o avem, a condus deja la primele efecte si se vad inmatriculate zeci de autoturisme, de culare alba in municipiul Braila. Sunt ferm convins ca pana la sfarsitul anului sa ajungem la aproximativ 40% din numarul de taxiuri, inmatriculate in ultima perioada, care sa fie de culoare alba”, a declarat primarul Marian Dragomir.

Din datele administratiei locale, la nivelul municipiului Braila sunt 800 de taxiuri inregistrate. Autoturismele care inca sunt in circulatie si au alta culare, decat cea alba, isi pot desfasura in continuare activitatea si isi pot reinoi licenta de functionare, pe perioada in care autoturismul corespunde cerintelor, pentru a presta aceasta activitate – in speta 10 ani.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry