Dispozitia primarului: Fara masini in Parcul Monument!

Dispozitia primarului: Fara masini in Parcul Monument!

 

 

Brailenii au atras atentia in nenumarate randuri, asupra faptului ca sunt autoturisme care circula constant prin Parcul Monument, punand in pericol siguranta pietonilor si in special a copiilor.

Ca urmare a acestor solicitari, municipalitatea a luat atitudine, iar de la mijlocul lunii iunie, autoturismele nu vor mai avea acces in parc.

In conformitate cu Dispozitia 1983/ 08 06 2018, se interzice accesul autovehiculelor in Parcul Monument din Municipiul Braila, pe perioada sezonului estival 15.06.2018 – 15.09.2018, in zilele de vineri, sambata si duminica, in intervalul orar 15.00 – 22.00, cu exceptia cazurilor cand sunt organizate competitii sportive la Stadionul Municipal.

Prevederile dispozitiei invocate mai sus nu se aplica autovehiculelor aflate in exercitarea atributiilor de serviciu apartinand Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Serviciului de Ambulanta, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Apararii Nationale, Politiei Locale a Municipiului Braila, precum si  societatilor de intretinere sau de utilitati publice.

Nerespectarea prevederilor Dispozitiei Primarului Municipiului Braila se sanctioneaza conform prevederilor O.G. nr. 2/2001, privind regimul juridic al contraventiilor, cu modificarile si completarile ulterioare.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry