După Șoseaua Focșani, urmează Calea Galați! Luna aceasta încep lucrările!

După Șoseaua Focșani, urmează Calea Galați! Luna aceasta încep lucrările!

 

 

Se toarnă asfalt pe Șoseaua Focșani! Traficul este restricționat, iar locuitorii din zonă își văd visul împlinit. Deocamdată, s-a turnat primul strat de asfalt doar pe segmentul dintre străzile Comuna din Paris şi Octav Băncilă. Constructorul a finalizat aici 630 metri de infrastructura, s-au schimbat bordurile, s-au amenajat trotuarele, iar spaţiile verzi au fost încadrate între borduri. Primarul Municipiului Brăila a declarat că se vor planta tei pe ambele trotuare.

Până la sfârșitul lunii, edilul a declarat că vor începe lucrările pe primul tronson la Calea Galați. Licitația a fost caștigată de o firmă care promite să ducă proiectul la bun sfârșit.

Lucrările vor fi executate de noul constructor, care a câștigat licitația. În paralel, Primaria Municipiului Brăila va continua judecata cu acel constructor, care a părăsit amplasamentul, pentru solicitarea acelor despăgubiri foarte mari, pe care noi le-am cerut, ca urmare a faptului că dânsul nu a mai executat contractul, pe care îl câștigase la licitație publica. Lucrările vor consta în realizarea unui covor asfaltic și a unui strat de fundare pe o suprafață de aproximativ 30% din suprafața străzii Calea Galați, acolo unde fundația a cedat”, a declarat primarul Marian Dragomir.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry