Be proud rainbow! I Support LGBT

Be proud rainbow! I Support LGBT

 

 

Toată lumea vorbește astăzi despre familie. ”Coaliția pentru familie” – de parcă inventăm acum apa caldă. Eu chiar nu vă înțeleg. Ce poate fi mai frumos decât două femei care se iubesc?

Ce este de fapt familia tradițională? Femeia bătută care într-o zi își face curaj să arunce toporul dupa soțul ei? Bărbatul ajuns la 40 de ani care i-o trage secretarei? Doi străini care după 10-12 ore de muncă ajung acasă, mănâncă și se culcă, fără să schimbe un cuvânt?

Ne uităm în jur și poate găsim câțiva care mai sunt încă fericiți. Poate pentru că sunt prieteni înainte de toate, poate că se respectă suficient încât să nu-și spună cele mai adânci secrete, sau poate, de prea puține ori, mai sunt îndragostiți.

Nu alegem de cine ne îndrăgostim! Putem, ce-i drept, să ajungem să iubim o persoană!

Să iubești și să fii îndragostit sunt lucruri total diferite. Să fii îndrăgostit e nebunie, când iubești e liniște. Dar nouă nu ne place liniștea! Ne îndragostim de zeci de ori în viață. Uneori când fizicul, vârsta și chiar mintea nu ne mai ajută. Și atunci, cine sunteți voi să îmi spuneți ce îmi place? Cine sunteți voi să îmi spuneți de cine să mă îndrăgostesc?

Recunosc și eu poate m-aș simți stânjenită să văd doi barbați manifestându-și afecțiunea în public. Dar mă simt la fel de stânjenită când văd cupluri care experimentează dry humping pe stradă.

Asta cu referendumul chiar nu o înțeleg! Este exact același lucru cu mitingul pentru susținerea Guvernului. Pai voi sunteți la guvernare iar familia tradițională există!

Înțeleg că este și o chestie electorală. Că pentru Gheorghe de la Cuca Măcăii voi chiar inventați acum apa caldă. Dar nu pot să nu mă întreb dacă, cu banii aștia, nu puteați să atrageti electoratul care îl pierdeți, nu pe cel pe care îl aveți.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry