In noaptea de Inviere angajatii ECO au muncit pana la ora 23.00

In noaptea de Inviere angajatii ECO au muncit pana la ora 23.00

*Pentru ca au avut la dispozitie doar 2 utilaje, angajatii si conducerea societatii de salubritate au muncit la foc continuu

 

 

La sfarsitul saptamanii trecute firmele care se ocupa de curatarea orasului au fost suprasolicitate. Se pare ca sarbatorile pascale i-au facut pe braileni sa recurga din timp la curatenia de primavara. Astfel, pe langa gunoaiele menajere, tomberoanele si pubelele au fost pline de resturi vegetale in urma toaletarilor din gospodarii.

In momentul de fata, societatea ECO.SA are un numar de sase autocompactoare, dintre care 4 s-au stricat in weekendul pascal. Service-urile fiind inchise, societatea a fost nevoita sa se descurce doar cu cele doua utilaje ramase.

“Sambata s-a lucrat pana la ora 23.00. Duminica nu s-a lucrat pentru ca groapa de gunoi de la Muchea a fost inchisa, iar luni am revenit cu activitatea la normal. Ne cerem scuze brailenilor care au fost afectati de intarzierea ridicarii deseurilor menajere, angajatii nostri au facut tot ce a fost omeneste posibil ca brailenii sa nu fie afectati”, a declarat Ionut Pisica, directorul societatii ECO.SA.

In cursul saptamanii viitoare, societatea a semnat un contract de achizitie prin care va intra in posesia a 3 autocompactoare second hand care vor fi platite din surse proprii. In plus, ECO va primi 3 utilaje noi luate pe SEAP din bani de la bugetul local.

“Pana la primirea noilor utilaje, societatea a cedat doua trasee catre alt operator de salubritate, astfel incat brailenii sa beneficieze de acest serviciu in conditii normale si decente. Inca de la inceputul mandatului meu in aceasta functie, am fost cu totii constienti ca mai avem de munca si incet dar sigur, vom reusi sa aducem aceasta societate la standardele si cerintele impuse de beneficiarii directi, de braileni. In aceasta primavara ne vom concentra pe achizitii si in curand, cu sustinerea autoritatilor locale, vom avea un serviciu de salubritate de calitate si Braila va fi unul din cele mai curate orase din tara”, a adaugat directorul ECO.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry