Inca o vizita in judet!

Inca o vizita in judet!

Romanu si Silistea – pe lista presedintelui

 

Printre proiectele care beneficiaza de alocatii de la bugetul de stat, in Romanu se numara modernizarea iluminatului stradal, dar si reabilitarea strazilor din comuna.

In Silistea pe de alta parte, pe langa drumuri si iluminat, va lua nastere o gradinita care sa servesca copiilor din aceasta zona.

“Alte doua comunitati vizitate astazi, Romanu si Silistea, alte proiecte pe PNDL II ce au facut subiectul discutiilor cu reprezentantii celor doua comune. In ambele UAT-uri, s-a modernizat iluminatul public si urmeaza ca drumurile din localitati sa fie asfaltate. Sunt multumit de faptul ca din cele 99 de proiecte depuse de primariile brailene pe Programul National pentru Dezvoltare Locala II, mai sunt de semnat doar 5 proiecte. Aceste 99 de proiecte insumeaza peste 6 mii de miliarde de lei. Pot sa zic ca e o performanta a judetului din punct de vedere al accesarii banilor pe PNDL. Pe cofinantare, Romanu pregateste un proiect pentru un stadion de fotbal iar Silistea o sala de festivitati”, a declarat Francisk Iulian Chiriac, presedinte al Consiliului Judetean Braila.

Seria vizitelor va continua cu comunele Cazasu si Vadeni.

“Ii astept pe primari cat mai repede cu proiecte, pentru a beneficia de banii de la Consiliul Judetean. Reamintesc si pe aceasta cale faptul ca aceste sume trebuie cheluite pana la finele anului 2018. Maine 19.04.2018 merg la Cazasu si Vadeni”, a anuntat presedintele Consiliului Judetean pe pagina sa de facebook.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry