2700 de lei – amenzi date de la inceputul lunii

2700 de lei – amenzi date de la inceputul lunii

Brailenii trebuie sa invete sa fie civilizati

 

In ziua de 17 aprilie, anul curent, politistii locali din cadrul Serviciului Ordine Publica al Politiei Locale Braila, au aplicat mai multe sanctiuni contraventionale persoanelor surprinse incalcand prevederile in vigoare privind respectarea curateniei pe domeniul public al municipiului Braila.

Astfel, o femeie in varsta de 45 de ani a fost sanctionata contraventional cu suma de 200 de lei, dupa ce a fost surprinsa in timp ce arunca o sacosa plina cu gunoi menajer pe str. Pietatii, langa gardul cimitirului.

De asemenea, in jurul orei 21.00, un barbat in varsta de 57 de ani si o femeie in varsta de 49 de ani au fost depistati in timp ce aruncau, dintr-un autoturism, trei saci plini cu moloz, in containerul apartinand unei asociatii de proprietari de pe strada Grivita. Cei doi au primit sanctiuni contraventionale in valoare totala de 500 de lei, conform HCLM 54/2016.

In total, de la inceputul lunii aprilie, in domeniul repectarii curateniei pe domeniul public al municipiului Braila, au fost aplicate 15 sactiuni contraventionale, in valoare totala de 2.700 lei.                                             

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry