Investitii in modernizarea parculetelor! Primaria a alocat deja fondurile necesare

Investitii in modernizarea parculetelor! Primaria a alocat deja fondurile necesare

 

 

 

In 2018 s-au alocat fondurile necesare modernizarii spatiilor de joaca, din municipiul Braila. Primarul, Marian Dragomir a declarat ca administratia locala a intocmit deja caietele de sarcini, urmand ca in lunile urmatoare, sa aiba loc si licitatia.

Pentru reabilitarea unor parcuri de joaca existente, in anul 2018, am alocat din buget suma de 1.700.000 de RON. Licitatia urmeaza sa fie lansata, iar pana acum s-a lucrat la intocmirea caietelor de sarcini”, a declarat primarul Marian Dragomir.

Situatia nu este la fel de fericita in ceea ce priveste skatepark-ul. Prima licitatie s-a dovedit a fi un esec, din cauza ca nicio firma nu si-a manifestat interesul de a proiecta un asemenea spatiu de joaca.

1.100.000 de lei au fost alocati pentru Parcul Monument, Oraselul Copiilor, iar in cursul lunilor urmatoare va fi lansata licitatia pentru proiectare. Inca 400.000 de lei au fost alocati pentru parcul de skate, la care licitatia a fost lansata, insa nu s-a inscris nicio societate pentru proiectare, iar acum am reluat-o. Primaria Municipiului Braila va fi unic investitor, ca sa se inteleaga foarte bine ideea ca aceasta activitate nu va fi concesionata”, a adaugat edilul.

In ceea ce priveste fostul skatepark, terenul se afla inca in litigiu, Primaria Municipiului Braila castigand de fiecare data in instanta. Cu toate acestea, italienii de la Fin.Co.Ge.Ro cu care s-a semnat contractul in 2005, pe vremea primarului Constantin Cibu, inca mai au cai de atac.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry