Strandul din Braila, scos la licitatie!

Strandul din Braila, scos la licitatie!

 

 

Problema scaldatului a fost reclamata in nenumarate randuri de braileni, pe retelele de socializare. Cu toate ca exista spatii private amenajate pentru scaldat, iar Lacu Sarat ofera servicii decente in aceasta privinta, brailenii, in special cei cu copii mici, au reclamat lipsa strandului, in sezonul estival actual.

Exista cateva spatii private, in municipiul Braila si in judet, unde cetatenii pot sa se relaxeze la piscina si sa inoate. Dar, din punctul meu de vedere, strandul pana anul acesta a fost administrat de o societate privata, pentru ca acea societate privata avea activitati, inclusiv de alimentatie publica. Primaria Municipiului Braila nu poate desfasura activitati de alimentatie publica si atunci este obligatoriu ca strandul sa fie scos la licitatie, in vederea administrarii private. Firma care s-a ocupat de aceasta activitate a renuntat la contract anul trecut, iar acum urmeaza scoaterea la licitatie a activitatii”, a declarat primarul Marian Dragomir.

Edilul spera ca in urma licitatiei, firma care se va ocupa de aceasta activitate sa se mobilizeze in timp record, astfel incat copiii sa se bucure cat mai repede de apa si soare.

De cealalta parte, primarul nu s-a aratat incantat de profitul pe care il scoate patinoarul din Braila. Dragomir sustine ca activitatea merge in pierdere, insa nu este dispus sa renunte la ea, in conditiile in care, la fel ca si strandul, patinoarul este o emblema a Brailei.

 “Noi de exemplu administram patinoarul. Avem un tarif foarte permisibil la patinoar. Cu toate activitatile de promovare, cu toate ca pretul este foarte scazut, patinoarul produce pierdere. Patinoarul din Braila are un concurent in zona mall-ului. Noi in continuare vom mentine patinoarul ca si activitate, pentru ca este normal sa il avem”, a adaugat primarul municipiului Braila, Marian Dragomir.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry