Investitii in salubrizare la Braila! Aproximativ 600 de containere noi si utilaje performante

Investitii in salubrizare la Braila! Aproximativ 600 de containere noi si utilaje performante

 

 

ECO SA investeste pentru a le oferi brailenilor servicii de calitate . Primarul municipiului Braila, Marian Dragomir a declarat ca in ciuda contestatiilor, licitatiile sunt in grafic si urmeaza ca societatea sa aiba parte de cele mai noi si performante utilaje, pentru a-si desfasura activitatea.

Printre achizitii se numara: o automaturatoare , 350 containere destinate deseurilor menajere de 1,1mc si 250 containere destinate colectarii selective a deseurilor, 2 autocompactoare de 15mc si 1 autocompactoare de 10mc.

“Sunt contestate toate, ca de obicei. Exista mai multi ofertanti la toate loturile respective, si la containere, si la automaturatoare, si la masinile noi de gunoi si ca peste tot in Romania, fiecare lot este contestat, in procedura aferenta. In cazul acesta CNSC trebuie sa se pronunte in 20 de zile de la primirea contestatiei. Ultimele contestatii, daca nu ma insel au fost facute acum doua zile”, a declarat primarul municipiului Braila, Marian Dragomir.

SC ECO SA Braila presteaza serviciul public de salubrizare menajera pentru populatie in sectorul delimitat de: str. Imparatul Traian, P-ta Traian, str. M. Eminescu, str. 1 Decembrie 1918, str. Rm. Sarat, Calea ferata – Braila – Galati, str. Erorilor, DN 221 A Braila – Galati, soseaua Bacului, Dunare.

 

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry