Liberalii întreabă: ”Oare nu sunt suficiente argumente pentru ca doamna Râșnoveanu să înțeleagă că a dus spitalul în colaps și trebuie să se retragă?”

Liberalii întreabă: ”Oare nu sunt suficiente argumente pentru ca doamna Râșnoveanu să înțeleagă că a dus spitalul în colaps și trebuie să se retragă?”

 

 

Liberalii au cerut demisia managerului Spitalului Județean Brăila. Delia Râșnoveanu a fost trasă la răspundere în plenul ședinței Consiliului Județean de către aleșii locali. De la lipsa medicamentelor, a materialeor sanitare și inclusiv a săpunului, consilierii au enumerat o serie de neregului care ar trebui să tragă semnale de alarmă conducerii CJ.

”Demisia medicului Delia Râşnoveanu, managerul Spitalului Județean de Urgență Brăila se impune de urgență, pentru modul dezastruos în care conduce unitatea sanitară. De altfel, consilierii județeni ai Partidului Național Liberal i-au cerut public demisia, în cadrul ultimei ședințe de consiliu.

Iar motivele sunt multe și le poate constata orice brăilean care intră în spital: crizele de medicamente și materiale sanitare se țin lanț, starea generală a spitalului este catastrofală. Pacienții stau cu orele la Unitatea de Primiri Urgențe, dar și la alte secții. Bolnavii de cancer sunt ținuți în picioare cu orele, iar gardianul a ajuns să trieze pacienții. Criză de medici și asistente. Criză de medicamente. Criză de materiale sanitare.

În plină epidemie de gripă, în spital e criză de săpun. În plus saloanele sunt insalubre, iar condițiile hoteliere sunt mai mult decât precare. Oare nu sunt suficiente argumente pentru ca doamna Râșnoveanu să înțeleagă că a dus spitalul în colaps și trebuie să se retragă?”, se arată într-un comunicat transmis de PNL Brăila.

 

 

Prezentă în sală, Delia Râșnoveanu a susținut că acuzațiile consilierilor nu sunt reale. Mai mult, managerul a spus că Spitalul nu se confruntă nici cu lipsa medicamentelor și nici cu lipsa săpunului. Cu toate astea, acuzațiile au continuat să curgă, consilierii spunând că au văzut cu ochii lor condițiile din spital.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry