Cu cinci minute înaintea finalului de meci, Dunărea Brăila a îngenuncheat SCM Craiova!

Cu cinci minute înaintea finalului de meci, Dunărea Brăila a îngenuncheat SCM Craiova!

 

 

În prima repriză SCM Craiova a fost la conducere mmai tot timpul. Cu patru minute înaintea pauzei fetele lui Bogdan Burcea s-au distanțat la patru goluri, scor 9-13, dar până la pauză jucătoarele de la HC Dunărea au redus handicapul la un singur gol.

După pauză primele care au marcat au fost fetele de la Brăila prin Nicoleta Tudor. După ce Trifunovic a readus Craiova în avantaj, scor 14-15. A fost ultima dată când Craiova a fost la conducere pe tabela de marcaj. Brăila a înscris 3 goluri legate și a trecut prima dată la conducere, și cu un avans de două goluri, scor 17-15 în minutul 40.

Cu cinci minute înaintea finalului de meci Dunărea Brăila conducea cu 22-21. În următoarele 4 minute handbalistele echipei lui Roșca au marcat de 4 ori fără să primească gol și s-au distanțat la 5 goluri, scor 26-21. Trifunovic a redus din handicap în minutul 59, după care Brăila a marcat de două ori prin Safta și Axinte, care au stabilit rezultatul final al unui meci în care au revenit miraculos după ce au fost conduse cu 4 goluri în minutul 26.

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Alina Vătu – 8 goluri (5 de la 7 metri), Cătălina Preda – 5 (5 de la 7 metri), Elena Manea -4, Elena Dache -3, Nicoleta Safta -2, Diana Axinte -2, Nicoeta Tudor -2,  Ana Maria Berescu -1, Natasha Krnic -1. În poartă Gabriela Dobre a avut o intervenție reușită, iar Marina Razum a avut 11 intervenții reușite. Au mai jucat: Iryna Shutska, Cristina Gheorghe și Diana Munteanu.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry