Liberalii s-au abținut astăzi la rectificarea prin care se dădeau bani pentru: echipamente Liceului Agricol, centrală cu panouri fotovoltaice și asfaltări în Comorofca și Islaz!

Consilierii locali ai Partidului Național Liberal reușesc, de fiecare dată, să aducă politica în administrație, cu orice cost. Chiar și pe cheltuiala elevilor de la Liceul Agricol, pe cea a economiei municipiului sau a cetățenilor care așteaptă ca și străzile lor să fie asfaltate.

Nici rectificarea de astăzi nu a fost pe placul liberalilor. Aceștia s-au abținut la vot fără să facă declarații pe proiect și fără să ceară lămuriri la comisii. Pur și simplu nu au contat investițiile care se fac din banii noștri.

Printre proiectele cuprinse în rectificările bugetare, care a trecut și fără votul liberalilor, se numără și achiziționarea de echipamente specifice pentru laboratoarele de medicină veterinară și industrie alimentară, din cadrul Liceului Tehnologic Gh. K. Constantinescu. Astfel s-a majorat cu 16.700 lei investiția, cu fonduri de la bugetul de stat. Practic, liberalii, pe lângă faptul că s-au abținut la un proiect în folosul elevilor, s-au abținut și în ceea ce privește banii veniți de la bugetul de stat.

Un alt proiect prevăzut în rectificarea bugetară, se va realiza prin PNRR și constă în realizarea unei centrale cu panouri fotovoltaice. Investiția este de 200.000 lei și va veni în ajutorul municipiului Brăila prin realizarea unor economii consistente la alte obiective. Liberalii nu au zis nici da, nici ba. Nu au cerut lămuriri, pur și simplu nu i-au reprezentat pe brăilenii care i-au votat și i-au trimis în Consiliul Local.

Cel de-al treilea proiect cuprins în rectificarea bugetară prevede majorarea cu 500,00 mii lei – fonduri provenite din economii la alte investiții – pentru servicii de proiectare și execuție a lucrărilor de modernizare a stăzilor, în cartierul Comorofca. În ceea ce privește reparația străzilor care sunt asfaltate, dar pe care nu s-a intervenit de foarte mult timp, consilierii au alocat la rectificare suma de 3.075.870 lei.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry