Liberalii vor ca parcarea de pe Mihail Sebastian să fie cu plată! CJ a trecut obiectivul în administrarea Primăriei!

În cadrul ultimei ședințe de Consiliu Județean, consilierii au votat ca parcarea de pe strada Mihail Sebastian să treacă în administrarea Primăriei Municipiului Brăila. În cadrul ședinței, consilierul județean Vasile Varga a întrebat care va fi destinația acestui spațiu, odată ajuns în administrarea municipalității.

În discuția cu domnul primar am luat hotărârea ca terenurile de pe raza municipiului Brăila să intre în domeniul public al municipiului. El va avea ca destinație tot o parcare, va fi amenajată, iar pentru zilele de weekend se pot organiza manifestări culturale, artistice”, a declarat președintele Consiliului Județean.

În continuare, liberalii au întrebat în ce condiții va funcționa această parcare.

Noi suntem de acord, dar vrem să știm dacă va fi o parcare cu taxă, așa cum sunt cele de la Piața Mare, Concordia”, a întrebat liberalul Vasile Varga.

Președintele Consiliului Județean le-a răspuns că odată trecut obiectivul în administrarea Primăriei, această sarcină le va reveni consilierilor locali, care vor stabili un tarif, dacă este cazul.

Chiar dacă va fi cu plată, va fi o parcarea frumoasă, civilizată, pentru toată lumea. Se practică și la Cluj, și la Timișoara, și la Oradea, a răspuns președintele.

În final, proiectul a fost votat de către toi consilierii.

Parcarea este folosită în special de personalul MAI, aflându-se în apropierea sediului IPJ Brăila, dar și de către brăilenii care frecventează strada Mihai Eminescu – stradă pietonală, cu magazine și instituții publice.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry