Marcajele rutiere de pe Calea Galati, in atentia primarului

Marcajele rutiere de pe Calea Galati, in atentia primarului

 

 

Seroplant isi continua activitatea de toaletare a copacilor, iar de la sfarsitul saptamanii trecute, societate a inceput lucrarile pe Calea Galati, urmand sa ajunga si in Cartierul Vidin.

“Pentru toaletarea copacilor va interveni Seroplant, asa cum a facut-o si pe Dorobanti, Scolilor, Calea Calarasilor, Calea Galati, pe un anumit tronson. La toaletarea copacilor, trebuie sa tinem cont de iluminatul stradal, astfel incat coronamentul pomilor sa fie peste acesta. Sunt persoane care reclama, care au diferite puncte de vedere, cu toate ca este absolut obligatoriu, intr-un municipiu sa avem si iluminat stradal. Iar unele dintre aceste persoane pun pe primul loc coroana pomului, vis-a-vis de corpul de iluminat. Cu siguranta acolo se rezolva”, a declarat Marian Dragomir.

Locuitorii de aici s-au plans in nenumarate randuri, asupra faptului ca tergiversarea asfaltarilor pe Calea Galati, in Vidin, le da batai de cap pietonilor antrenati in traversarea strazii.

“Daca Politia Rutiera ar vrea sa faca ceva, ar sta aici la trecerea de pietoni, sa vada in ce conditii traversam noi strada. Nu este posibil asa ceva. Sunt 5 zebre intre cimitir si iesirea din oras si niciuna nu este semnalizata. Pe soseaua Viziru le-au pus si beculete la trecerile de pietoni si la noi aici, nimic. Iti este frica sa traversezi. Astepti sa se stranga mai multe persoane si apoi treci, pentru ca circula cu viteza”, a declarat Ene Catalin, un brailean care locuieste in aceasta zona.

Primarul municipiului Braila a atras atentia asupra faptului ca s-a inceput de saptamana trecuta semnalizarea marcajelor rutiere de pe carosabil si cat mai curand, cei care se ocupa de aceasta activitate, vor ajunge si in zona cartierului Vidin.

“De aseara a inceput in municipiul Braila semnalarea trecerilor de pietoni si a celorlalte marcaje rutiere, cu siguranta vor ajunge si pe Calea Galati, in zona cartierului Vidin”, a adaugat Marian Dragomir.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry