Buzau si Braila si-au dat mana pentru siguranta cetatenilor

Buzau si Braila si-au dat mana pentru siguranta cetatenilor

 

 

Consiliul Judetean Buzau, impreuna cu Consiliul Judetean Braila au semnat un parteneriat prin care ambele judete sa beneficieze de serviciile punctului de lucru, al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, inaugurat in localitatea Padina, din Buzau.

Prin intermediul acestui parteneriat, trei comune din Braila vor beneficia de serviciile ISU, fiind redus astfel timpul de interventie.

Noul centru din Padina a fost inaugurat la sfarsitul saptamanii trecute, la manifestare fiind prezenti sefii consiliilor judetene dar si reprezentanti ai Ministerului Sanatatii, in frunte cu ministrul secretar de stat, Raed Arafat.

 

 

“Comunele Ulmu, Ciocile si Rosiori din judetul Braila vor beneficia de interventie mult mai rapida din partea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. Noul punct ISU inaugurat astazi in localitatea Padina, judetul Buzau, este dotat cu doua autospeciale si va fi deservit de 24 de pompieri si paramedici. Astfel se reduce timpul mediu de raspuns in situatii de urgenta, precum foc, urgente medicale sau accidente rutiere. Interventia salvatorilor si pe raza judetului Braila este posibila datorita unui parteneriat incheiat intre CJ Buzau si CJ Braila. Nivelul de siguranta si protectie a comunitatilor este o prioritate pentru mine, astfel ca urmeaza ca si pe raza judetului Braila sa fie deschise puncte ISU. Proiectul se bucura de sustinerea ministrului secretar de stat in Ministerul Sanatatii, dl Raed Arafat, prezent astazi la inaugurarea de la Buzau”, a declarat presedintele CJ Braila, Francisk Iulian Chiriac.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry