Mesajul președintelui CJ: ”Toate proiectele care au fost dezbătute în campania electorală vor fi puse în practică pentru binele locuitorilor județului Brăila!”

Președintele Consiliului Județean Brăila, Iulian Chiriac, a ținut un mic discurs astăzi, cu ocazia depunerii jurământului în noul mandat. Chiriac le-a muțumit și i-a felicitat pe colegii consilieri, asigurându-i de o bună colaborare cu fiecare în parte, indiferent de culoarea politică, pentru următorii patru ani.

În momentul de față, Consiliul Județean este legal constituit. Cu siguranță acest mandat va fi mai bun decât cel care a trecut. Cu siguranță, toate proiectele care au fost dezbătute în campania electorală vor fi puse în practică pentru binele locuitorilor județului Brăila, proiecte care să fie sustenabile și care pot fi duse la îndeplinire.

Mă bucur foarte mult că avem printre noi și foarte mulți tineri, este un schimb de generații foarte corect și foarte normal. Sper ca experiența consilierilor mai în vârstă să fie de bun augur și pentru cei mai tineri și vă asigur că ușa biroului meu va fi deschisă în continuare, acolo unde lucrurile pot fi rezolvate doar în folosul cetățenilor din Brăila”, a declarat președintele Consiliului Județean Iulian Chiriac.