Primăria Brăila cere Guvernului o hotărâre prin care Stadionul de Atletism să treacă în administrarea autorității publice locale

La inițiativa primarului Marian Dragomir, consilierii locali vor supune la vot, în data de 30 iunie, propunerea de emitere a unei Hotărâri de Guvern referitoare la ”Transmiterea imobilului Stadion de Atletism, situat în municipiul Brăila, din domeniul public al Statului și din administrarea Ministerului Tineretului și Sportului – Club Sportiv Municipal Brăila, în domeniul public al Municipiului Brăila și în administrarea Consiliului Local al Municipiului Brăila.

Prin această hotărâre, CLM Brăila se obligă să întrețină și să modernizeze imobilul, prin realizarea unei investiții cu scopul de a dezvolta activitatea de tineret și sport.

Hotărârea de CLM va fi transmisă către Ministerul Tineretului și Sportului, alături de avizul de legalitate al Instituției Prefectului Brăila, plus alte documente justificative.

Terenul, în suprafață de 19.213,86 mp, are o valoare de 25.886.837 lei, iar construcția aferentă, în suprafață de 7.823,19 mp are o valoare de 464.820,20 lei.

Stadionul de Atletism poate fi modernizat astfel cu bani de la bugetul local dar, la fel de bine, se pot accesa fonduri europene pentru reabilitarea lui.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry