Seful CJ, suparat pe constructor: “Nu mai accept sa decoperteze foarte mult, atat timp cat ei nu sunt in stare sa puna la loc”

Seful CJ, suparat pe constructor: “Nu mai accept sa decoperteze foarte mult, atat timp cat ei nu sunt in stare sa puna la loc”

 

 

Drumul Scarlatesti – Insuratei a devenit o adevarata cursa ‘offroad’, dupa ce constructorul a inceput decopertarea, insa intarzie cu asfaltarea. Presedintele Consiliului Judetean Braila, Iulian Chiriac a fost la fata locului si i-a tras la raspundere de cei care au luat masura decopertarii pe o suprafata atat de mare.

“Am avut o discutie cu constructorul si le-am spus, chiar le-a atras atentia ca au decopertat mai mult decat era necesar. Tocmai de aceea si maine fac o sedinta. Nu mai accept sa decoperteze foarte mult, atat timp cat ei nu sunt in stare sa puna la loc, sau sa refaca drumul exact, conform contractului. Nu i-a pus nimeni, nu am stiut. Cand am ajuns acolo era prea tarziu ei decopertasera deja o suprafata de drum foarte mare si l-au lasat asa. Maine discutam si nu mai decoperteaza absolut nimic pana nu rezolva acel drum. Deci toate fortele vreau sa fie concentrate pe acel drum”, a declarat Iulian Chiriac.

Mai mult, presedintele le-a atras atentia constructorilor asupra faptului ca astfel de decopertari, care sunt supuse un timp indelungat traficului, nu fac decat sa creeze noi gropi, iar sumele de bani pentru asfaltarea lor vor fi suportate de catre constructor.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry