Societatea ECO SA a investit într-un sistem de igienizare a containerelor! Prețul autospecialei este de 240.500 lei!

Societatea ECO SA a făcut o investiție considerabilă într-un echipament multifunctional pentru igienizarea containerelor, pubelelor și stropit/spalat cai publice, de tip EFE 756, în valoare de 240.500 lei, din fonduri proprii.

Operatorul licenţiat de salubritate va demara astfel o campanie de spălare și igienizare a containerelor și pubelelor, lucru care a fost cerut și semnalat de brăileni.

Spală și dezinfectează containerele care, conform regulamentului de salubrizare, trebuie igienizate o data la 15 zile în perioada 01 aprilie – 01 octombrie și la 30 de zile în restul anului, în funcție de temperatura de afară. Pe lângă cele două bazine de apă curată, respectiv apă reziduală, mai este dotat cu rezervor pentru detergent și dezinfectant, plus două pompe, una pentru stropit/spălat căi publice, prin bara atașată mașinii și cealaltă pentru spălat cu lance”, a declarat directorul societății ECO SA, Ionuț Pisică.

Pubelele şi containerele sunt spălate cu jeturi pulverizate din lateral stânga şi dreapta, ultima fază fiind pulverizarea unui jet dinspre partea superioară a utilajului, pentru a spăla recipientele şi pe dinafară.

Autospeciala are un rezervor pentru stocarea apei uzate, care a fost folosită la spălare. Înainte de a ajunge în acest rezervor, apa trece printr-un filtru care reţine deşeurile solide de pe pereţii recipientelor, astfel ca acestea să fie golite separat.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry