Toate utilajele se concentrează pe Calea Galați! Primarul vrea ca lucrările, la primul tronson, să se termine până la sfârșitul anului!

Toate utilajele se concentrează pe Calea Galați! Primarul vrea ca lucrările, la primul tronson, să se termine până la sfârșitul anului!

 

 

Primarul Marian Dragomir este mulțumit de faptul că a reușit să finalizeze asfaltările pe drumurile de centură care aparțin municipalității, astfel încât să se poată fluidiza traficul în oraș.

În acest sfârșit de an lucrăm pe mai multe șantiere în municipiul Brăila, se lucrează pe Calea Galați, pe tronsonul dintre Ulmului și ieșirea din oraș. Cel mai important lucru la acest șantier este că până la sfârșitul anului, din discuțiile pe care le-am avut cu constructorul, se va turna covorul asfaltic, urmând ca din primăvară să intre pe celelalte două tronsoane”, a declarat Marian Dragomir.

Dat fiind faptul că muncitorii s-au mobilizat, iar tronsonul din fața Grădinii Zoo este aproape terminat, primarul își dorește ca până la sfârșitul anului, utilajele să se concentreze pe Calea Galați.

S-au terminat lucrările la Șoseaua de Centură, în dreptul Grădinii Zoologice, pe aproximativ 99% din suprafața care a fost decopertată acolo. Era absolut necesar ca până la sfârșitul anului, Primăria Municipiului Brăila să-și finalizeze toate drumurile de centură care îi aparțin în acest moment, pentru fluidizarea traficului, iar echipajele si personalul din zona respectivă se vor muta pentru început la lucrările de pe Calea Galați. Va urma parcarea Spitalului Județean”, a declarat Dragomir.

Deși are termen de finalizare în primăvara lui 2019, Șoseaua Focșani este aproape gata. Edilul a declarat că până la sfârșitul anului se va turna primul strat de uzură.

În paralel se lucrează în Chercea, am discutat cu constructorul și până la sfârșitul anului vom avea stratul de uzură pe primul tronson și urmează ca în funcție de condițiile meteo să vedem dacă se va asfalta și al doilea tronson, sau va rămâne conform contractului, până în primăvară”, a adăugat Dragomir.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry