Dragomir, despre Cuza Sport: ”Mă simt vinovat că am alocat în mandatul meu suma de 789.000 de lei acestui club”

Dragomir, despre Cuza Sport: ”Mă simt vinovat că am alocat în mandatul meu suma de 789.000 de lei acestui club”

 

 

Aproape 8 miliarde, în lei vechi, a primit Cuza Sport din proiectele depuse spre finanțare la Consiliul Local Municipal Brăila. Primarul Marian Dragomir a declarat că regretă faptul că ONG-ul din spatele echipei de baschet a decis să arunce cu ”noroi” în adminsitrația locală.

Mă simt vinovat că am alocat în mandatul meu suma de 789.000 de lei acestui club. Dacă aceasta este o vină, îmi aparține. Nu poți, atunci când primești de nenumărate ori bani, să te declari nemulțumit că nu ai primit o dată și să arunci cu noroi în toată istoria frumoasă a unui sport, învinovățind primarul, sau Consiliul Local. În mandatul primarului Dragomir, clubul sportiv Cuza Sport, ONG privat, cum vrem să-i spunem ca să nu îi spunem club privat, a primit pe baza unor proiecte de la Primăria Municipiului Brăila suma de 789.000 de lei. Dacă este puțin, dacă este mult, considerați dumneavoastră”, a explicat edilul.

Primarul s-a simțit nevoit să arate câți bani au fost alocați fiecărui sport în parte, din cauza discuțiilor aprinse care circulă în mediul online. Internauții au acuzat administrația locală de faptul că nu se investesc suficienți bani în sportul brăilean.

”Tot în mandatul meu, Iubitorii Sportului Brăilean au primit suma de 577.000 de lei. Este vorba de o asociație care a direcționat bani către mai multe cluburi, inclusiv către Dacia Unirea, către Stars, etc. HC Dunărea Brăila a primit suna de 2.200.000 lei. Clubul de Rugby a primit suna de 13.000 de lei. Direct, clubul Dacia Unirea a primit suma de 748.800 de lei, plus alte sume din cei 577.000 de lei, dați către Iubitorii Sportului, pentru că au avut redirecționare de sume de la aceștia. Sport Plus a primit suma de 17.090 lei”, a adăugat Dragomir.

Ciudat este faptul că adevăratele performanțe din sportul brăilean au venit din partea cluburilor subfinanțate, sau care nu au primit niciun ban de la administrația locală. 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry