Vești bune! Brăila ar putea avea din nou o Casă a Căsătoriilor! Primăria intenționează să achiziționeze Gara Fluvială!

Municipiul Brăila își exercită dreptul de preempțiune asupra imobilului situat în Brăila, str. Anghel Saligny nr.4 – Gara Fluvială, în suprafață de 855 mp, proprietate a societății Romnav SA.

Primarul municipiului Brăila a fost împuternicit de către consilierii locali pentru a desemna o comisie în vederea negocierii prețului de cumpărare al imobilului.

Imobilul va fi achiziționat doar dacă va primi votul consilierilor, în urma evaluării și a stabilirii prețului.

”Pe vremuri, Brăila avea o Casă a Căsătoriilor, situată pe bd. Alexandru Ioan Cuza, cu intrare din strada Unirii, care era una destul de mică, dar acest imobil a fost retrocedat cu foarte mulți ani în urmă.

Am considerat că este necesar să analizăm această propunere, de înființare a unei Case a Căsătoriilor, într-o zonă frumoasă, la Dunăre(…)

Eu consider că la parter poate fi realizată o Casă a Căsătoriilor și la etaj un muzeu sau orice altceva, în urma consultării consilierilor municipali.

Procedura nu va fi simplă, dar vom face un raport de expertiză privind prețul, cu evaluatorul care a câștigat licitația la Primăria municipiului Brăila”, a declarat primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry