VIDEO – Adrian Tabarac: ”O societate privată care este capabilă, nu vine la bugetul local, ca să ceară ajutor”

Adrian Tabarac: ”O societate privată care este capabilă, nu vine la bugetul local, ca să ceară ajutor”

 

 

Consilierul Adrian Tabarac a făcut un apel către ceilalți colegi, în vederea stabilirii unei soluții pentru Grădina Zoologică, în condițiile în care societatea APT merge în pierdere, în special din cauza unor spații de agrement care nu aduc venituri.

”Dacă nu se mai poate susține din punct de vedere financiar această societate și nu are capacitatea necesară, să o transformăm din societate în direcție, dacă tot venim cu bani de la bugetul local, pentru a o eficientiza. Mă repet, nu cred că este corect, pentru că am putea spune că, după ce primește aceste subvenții, ne trezim că vom îndeplini niște indicatori de performanță. O societate privată care este capabilă, nu vine la bugetul local, ca să ceara ajutor. Nu este bună, se închide. Așa că, dacă nu este în stare această societate să mențină Gradina Zologică prin venituri proprii, să o transformam în direcție din subordinea Primăriei și atunci poate fi subvenționată”, a declarat consilierul local PNL, Adrian Tabarc.

 

 

Primarul este de părere că Adminstrația Piețelor nu ar trebui să gestioneze locurile de agrement din Brăila, în special din cauza faptului că acestea generează pierderi. Cu toate astea, edilul consideră că nu ar trebui mărit tariful la Grădina Zoologică, iar Primăria se vede obligată să aloce subvenții, astfel încât activitatea acestui spațiu să continue.

”Noi propunem doar subvenționarea Grădinii Zoologice. Pentru că toți copiii din Brăila trebuie să ajungă la Gradina Zoologică, în municipiul Brăila și nu în altă parte”, a declarat Marian Dragomir, primarul municipiului Brăila.

Cu un tarif de doar 2 lei, SC APT nu pote să gestinoneze singură cheltuielile înregistrate cu Grădina Zoologică.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry