VIDEO: Nopți albe pentru drumari! Brai-Cata și-a gestionat ireproșabil sectorul de activitate, în Brăila!

Serviciul de salubrizare, care include și activitățile de curățare și transport zăpadă de pe căile publice și menținerea în funcțiune a acestora pe timp de polei sau îngheț este prestat de operatorii SC Brai-Cata SRL, SC Eco SA și SC Rer Ecologic Service SRL, în baza contractelor de delegare, în sectoarele de activitate în care desfășoară și activitatea de salubrizare menajeră și stradală.

Pe sectorul arondat societății SC Brai-Cata SRL în ceea ce privește deszăpezirea mecanică, baza este situată în parcul auto de pe Sos. Focșani nr. 121 D.

SC Brai-Cata SRL pune la dispoziție, pentru deszapezire mecanică, utilaje specifice după cum urmează:10 sărărițe, 26 tractoare cu lamă, 12 Buldoexcavatoare și 21 de utilaje pentru încărcat și transportat zăpada.

Utilajele de combatere a poleiului au fost dotate cu semnale speciale luminoase de avertizare cu lumină galbenă, montate astfel încât să fie vizibile din toate direcțiile. Totodată, societatea a asigurat infrastructura de comunicații pentru personal astfel încât să se poată acționa în timp util.

În ceea ce privește deszapezire manuală, SC Brai-Cata SRL asigură forța de muncă pentru efectuarea îndepărtării zăpezii depuse în straturi de pe căile publice, treceri pietoni, rampe acces, parcuri sau zone de agrement cu un efectiv de 30 de angajați.

Primăria Municipiului Brăila, prin Serviciul de Utilitate Publică Administrare și Gospodărire Locală, a asigurat stocurile de sare necesare pentru iarna 2020-2021.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry