VIDEO: Primarul i-a invitat inca o data la discutii pe angajatii Braicar

VIDEO: Primarul i-a invitat inca o data la discutii pe angajatii Braicar

 

 

 

 

Chiar in aceste momente, o delegatie a salariatilor Braicar discuta cu contabilii societatii, in vederea stabilirii sumei maxime, care poate fi acordata ca marire de salariu.

In ciuda faptului ca angajatii au fost dezamagiti de rezultatele sedintei de Consiliu Local, primarul municipiului a venit in continuare cu masura dialogului intre conducerea societatii si angajati, astfel incat planul initial stabilit sa fie dus la bun sfarsit.

 

 

“Va rog inca o data sa reluati circulatia in municipiul Braila. Nu face bine nimanui. Oricum, daca dumneavoastra refuzati, noi am gasit solutii si vom merge in continuare prin angajarea de noi soferi. Mi-as dori foarte mult ca dupa aceasta sedinta, o delegatie a angajatilor Braicar sa mearga la sediul societatii, la contabilitate, sa discute, sa vada care este suma maxima care poate fi oferita ca si crestere de salariu si eu va astept, cu acea suma, ca sa fiu mediatorul dumneavoastra”, a declarat primarul, in cadrul sedintei de Consiliu Local.

Dupa ora 16.00, Marian Dragomir s-a oferit sa vina din nou ca mediator intre societate Braicar si angajatii ei, pentru a stabili care sunt pasii de urmat pe viitor.

Stire in curs de actualizare…

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry