VIDEO: Vezi aici cine profita de pe urma grevei Braicar! Primarul a dezvaluit care sunt interesele sindicalistilor

VIDEO: Vezi aici cine profita de pe urma grevei Braicar! Primarul a dezvaluit care sunt interesele sindicalistilor

 

 

Cu totii ne-am intrebat cat ia in mana un angajat Braicar. Cu totii ne-am intrebat care este marirea pe care o cer protestatarii si poate multi dintre noi am fost solidari cu greva lor spontana. Ei bine, se pare ca adevarul este mai greu de digerat atunci cand sta scris pe o hartie, motiv pentru care probabil, nimeni nu vrea sa semneze si sa-si asume protocolul pe care il propune conducerea societatii impreuna cu Primaria.

“Observ ca sunt aici reprezentanti de la sindicat, din conducerea societatii, eu va propun sa va intalniti la ora 14.00. Dupa intalnirea dumneavoastra, la ora 16.00 vin eu la dumneavoastra, ca este mai simplu asa. Vin sa vad daca v-ati inteles si care sunt cifrele pe care societatea le poate oferi ca si crestere salariala. Dar mai am o rugaminte. Aceasta este propunerea salariala a sindicatului. Faceti-o corecta! Nu puteti, celor care sunt lideri ai miscarii sindicale sa le dati cea mai mare crestere salariala, si celorlalti, 7 lei, 30 de lei, 19 lei si nu vreau sa mai citesc mai departe”, a declarat primarul municipiului Braila.

 

 

In concluzie, se pare ca aceasta greva spontana, care a blocat timp de o saptamana transportul in comun, a avut la baza interesele doar a unora dintre angajati. Mai mut, primarul a atras atentia ca sunt soferi, care desi se afla in concediu medical, au participat zilnic la protest.

 

 

In final, primarul a tinut sa-i atraga atentia lui Cornel Sandulescu, directorul societatii Braicar, asupra faptului ca se face raspunzator, din anumite puncte de vedere, de situatia creata in ultima saptamana, in ceea ce priveste transportul in comun.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry