VIDEO: Spațiu de joacă și relaxare! Un vechi părculeț, din Chercea, a prins viață datorită investițiilor Primăriei municipiului Brăila!

Construit inițial în anii 1960, parcul nu a mai fost întreținut după 1989, degradându-se treptat. Administrația Dragomir l-a inclus în planul de reabilitarea a mai multor spații de joacă, iar acum, părculețul deservește întregii comunități din cartierul Chercea.

Valoarea totală a proiectului se ridică la suma de 970.508,42 lei, iar licitația a fost câștigată de societatea ISCHIA. Parcul se întinde pe o suprafață de 3.404 mp.

”Acesta este controversatul parc de joacă din Chercea care trebuia refăcut de Atena, în care câțiva studenți norvegieni “au investit” 30.000 de euro de la o bancă privată pentru a pune pământ în jurul unui tobogan și cativa bolovani ….

Era nevoie în acest cartier de un parc de joacă modern !!!

Au fost demolate ruinele, curățată locația și au început lucrările. Când totul a fost gata …. “surpriza neplacută” pentru locuitorii din zona – a început să fie scos asfatul proaspat turnat – pentru că nu s-a respectat calitatea reprezentanții primăriei au refuzat să semneze procesul verbal de recepție. Constructorul a înțeles și a remediat toate problemele pe propria cheltuială.

URMEAZĂ ÎN ACEASTĂ TOAMNĂ PLANTAREA POMILOR – pomii se pot planta doar în repausul vegetativ – primăvara sau toamna.

Acum în Chercea, pe Strada Decebal este un parc modern de joacă!”, spune primarul Marian Dragomir.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry