Vin INVESTITORII la Brăila! Primarul Dragomir: ”Acum, în 2024, NEVOIA DE EXTINDERE A VENIT! Și vom avea o noua fabrică la Brăila!”

Primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, a anunțat pe pagina sa de Facebook deschiderea unei noi fabrici în Brăila. Este vorba despre noi investitori, parteneri ai societății Glorious Lighting. Aceștia se pare că au ales Brăila pentru a-și extinde producția în Europa.

“Avem planuri de extindere, dar acum avem şi discuţia legată de modul în care le implementăm, întrucât există şi situaţia legată de COVID. Noi şi clienţii noştri avem încredere că vom trece peste acest lucru şi că nevoia de extindere va veni cu siguranţă“ – declara, în 2021, Kuan Wei Chen, director executiv adjunct al fabricii Glorious Lightning.

Municipiul Brăila s-a făcut remarcat în rândul investitorilor prin facilitățile oferite, seriozitatea administrației locale și promovarea zonei, de către cei care au cunoscut succesul în orașul nostru.

”Întotdeauna am susținut investițiile care creează locuri de muncă. În anul 2019 se deschidea la Brăila o fabrică care exportă produse electrice – 17 milioane euro investiții, 800 de noi locuri de muncă.

Azi, printr-un parteneriat corect și încredere, societăți partenere ale Glorious Lightning vor veni la Brăila pentru a-si extinde producția în Europa. Detalii vor fi oferite, așa cum este corect și am făcut de fiecare dată, de către investitori, atunci când toate procedurile vor fi finalizate!”, a transmis primarul Marian Dragomir.

Edilul a precizat faptul că în mandatele sale a avut o comunicare constructivă cu mediul de afaceri, iar administrația locală s-a implicat în crearea tuturor condițiilor necesare investitorilor, pentru a crea noi locuri de muncă.

”Societățile cu experiență pe plan local au primit susținere sau deschidere pentru propunerile lor, de la modernizarea infrastructurii și extinderea transportului public pentru Vard sau firmele care au sediul pe Str. Vădeni, extinderea transportului public până la poarta fabricii, promovarea gratuită în aplicația Primăriei pentru restaurante  și hoteluri, suport pentru documente, sprijin pentru societățile din Zona Liberă sau, pur si simplu, invitarea la evenimente ale Primăriei pe plan local sau la posturile TV naționale, totul pentru a avea o colaborare corectă cu mediul de afaceri”, a transmis primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry