Visit Brăila –  O aplicație dezvoltată de un elev al liceului Gh. Munteanu Murgoci!

Mario Vlaviano este elev în clasa a XII-a, la Colegiul Naţional “Gheorghe Munteanu-Murgoci” Brăila, și împreună cu specialiști din cadrul Bibliotecii Județene Panait Istrati a dezvoltat o aplicație de promovare a municipiului Brăila, care a fost implementată de administrația locală.

Aplicația a fost lansată astăzi în cadrul unui eveniment organizat de CONAF Sucursala Brăila cu tema #ITforENERGY – Zilele Smart Industry – Îmbunătăţirea nivelului de cunoştinţe în domeniul IT.

Evenimentul a avut loc la Alma Health&SpaRetreat și a fost organizat de Federația Patronală Petrol și Gaze și Patronatul Femeilor Antreprenor – membru fondator al Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF).

La conferință au participat Bogdan-Gruia IVAN – Ministrul cercetării, inovării și digitalizării, Viorel Marian DRAGOMIR – Primar Municipiul Brăila , Francisk-Iulian CHIRIAC – Președinte Consiliul Județean Brăila, Daniela CIREAȘĂ – Președintă Asociaţia Specialiştilor în Confidenţialitate și Protecția Datelor, un reprezentant al Universității Dunărea de Jos, Galați, Tatian DIACONU – Antreprenor, Silvia ALBU – Director General Port Romanel SRL, Ana Maria STANCU – CEO Bucharest Promo Robots, Robot Fleet Amiral, Dragoș NEAGU – Director Biblioteca județeană Panait Istrati Braila, Simona ILIE – Director Dezvoltare Integrisoft Solution, Roxana MIRCEA – Managing partner REI Grup. Dezbaterile au fost moderate de Cristina CHIRIAC – doctor în economie, preşedintă CONAF.


Ce este Visit Brăila, aplicația care nu ar trebui să lipsească din telefoanele brăilenilor dar și a turiștilor? Aplicația City Break, dezvoltată de Mario Vlaviano a câștigat marele premiu la Maratonul pentru Educație Antreprenorială

“Visit Brăila” îşi propune a fi o interfață necesară celor care doresc să descopere acest frumos oraş istoric. Turiștii vor cunoaște cele mai importante atracții turistice, lăcașuri de cult, tradiții locale, festivaluri, evenimente de tradiție, locuri de cazare, trasee turistice, ecumenice și alte modalități de petrecere a timpului liber.

Aplicația Visit Brăila, disponibilă în App Store și în Google Play (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vmasoftware.visit_braila&pcampaignid=web_share), este un proiect de suflet al Municipiului Brăila dezvoltat în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană “Panait Istrati”, care promovează identitatea locală, reperele istorice, artistice și culturale.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry