AUR și-a prezentat candidații la primăriile Chiscani și Victoria!

Primii candidați la alegerile locale din 2024, prezentați de Alianța pentru Unirea Românilor Brăila, sunt femei!

Ionela Cristina Zahari și Ioana Mateescu vor candida pentru primăriile Chiscani, respectiv Victoria.

Cristina Zahari este farmacist și și-a prezentat candidatura alături de o serie de proiecte pe care le are în vedere. Candidata speră să obțină susținerea tinerilor din comună pentru a câștiga alegerile locale din 2024.

”Îmi voi da toată silința să ajung la conducerea Primăriei Chiscani și mă voi strădui să fac din această comună cea mai frumoasă comună din județ. Voi încerca să profit de resursele de care până acum nu s-a profitat, cum ar fi: malul Dunării, Insula Harapu, Insula Fundu Mare. Sperăm să vină alături de noi tineretul care dorește să schimbe comunitatea”, a declarat Ionela Cristina Zahari.

Ioana Mateescu este economist de profesie, însă se laudă cu faptul că este și un fermier activ. Candidatul AUR la Primăria Victoria consideră că agricultura este în impas la momentul actual și propune renașterea comunei pentru care va lupta.

”Comuna Victoria este poziționată geografic la marginea județului. Din păcate, și economic și social suntem tot la marginea județului. Îmi doresc ca această comună să renască”, a declarat Ioana Mateescu, candidatul AUR la Primăria Victoria.

George Turiac, coordonatorul AUR Brăila, a anunțat săptămâna trecută faptul că două formațiuni politice, Renașterea Națională și Satul Românesc, s-au alăturat misiunii AUR în România.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry