Vizitele in judet – prioritate pentru presedintele CJ

Vizitele in judet – prioritate pentru presedintele CJ

 

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Francisk Iulian Chiriac a continuat sa viziteze UAT-rile, cu speranta ca proictele semnate pe PNDL II vor prinde contur cat mai repede. La Maxineni va incepe modernizarea strazilor din localitatile Latinu si Corbu Vechi, dar si reabilitarea liceului Matei Basarab.

In comuna Salcia Tudor se vor moderniza drumurile comunale din localitatile Ariciu, Salcia Tudor si Cuza Voda.

“Problemele judetului le intelegi cel mai bine, mergand pe teren. Imi propun sa ajung prin toate comunele din judet pentru a lua pulsul comunitatii. Astazi am ajuns la Salcia Tudor si la Maxineni. Am adus in discutie, printre altele, si proiectele pe PNDL II, program accesat de cele mai multe UAT-uri. Ne unim astfel fortele, pentru a dezvolta fiecare comuna in parte, pentru ca fiecare cetatean sa fie multumit de zona in care traieste”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Braila.

 

 

A urmat comuna Rimnicelu, unde o parte din drumurile comunale au fost deja modernizate si se continua cu reabilitarea celorlalte artere. Iar in comuna Gemenele, pe langa infrastructura rutiera, in proiect este prevazuta si modernizarea iluminatului public.

“Si UAT-urile Rimnicelu si Gemenele au proiecte importante depuse pe PNDL II. Asfaltare strazi in Rimnicelu si Gemenele, iar in cel din urma se va moderniza si iluminatul public. Le-am prezentat celor ce au ajuns la intalnire, planurile Consiliului Judetean Braila, i-am indemnat pe primari sa grabeasca proiectele pentru cofinantare si am ascultat fiecare parere in parte. Va asigur de faptul ca institutia pe care o reprezint este mai mult decat un partener in dezvoltarea comunelor, a adaugat Francisk Iulian Chiriac.

 

 

In continuare se lucreaza pe drumurile judetene in Braila, astfel incat circulatia rutiera sa se desfasoare in conditii optime. Presedintele CJ este increzator in faptul ca toate drumurile din judetul Braila vor fi prcaticabile in cel mai scurt timp.

“Ne tinem de promisiune! Se lucreaza intens in judet astfel incat, in cel mai scurt timp, toate drumurile judetene sa fie practicabile. Regasiti mai jos lista cu lucrarile ce au loc, la acest moment:

DJ 203 – Faurei-Jirlau – covor asfaltic;

DJ 211 A – Viziru – Bordei Verde – plombe;

DJ 203 A – Galbenu – Visani – plombe.

In acelasi timp, se fac lucrari pregatitoare pentru turnare covor asfaltic si plombe pe DJ 203 – Faurei – Ulmu de la km 43 la km 56 si pe DJ 202 B – Movila Miresii spre Gemenele. Inteleg nerabdarea oamenilor, dar ne dorim drumuri de calitate iar asta presupune atentie din partea constructorilor si rabdare din partea noastra. Personal voi supraveghea atent toate actiunile, pentru a ma asigura ca se fac lucrari de calitate”, a postat presedintele CJ, pe pagina sa de Facebook.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry