Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila organizează conferința de arbitraj comercial: „Alege-ți tu calea!”

Curtea de Arbitraj Comercial de pe lânga Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila anunță relansarea și îmbunătățirea serviciilor sale, marcând un nou capitol în rezolvarea disputelor comerciale.

Astfel, în ședinta Colegiului de conducere al CCIA Brăila din data de 07.03.2024, la propunerea domnului președinte Ștefan Fusea, a fost numit preşedinte al Curţii de arbitraj Comercial domnul Iordan Aurelian Antonio, avocat, membru al Baroului Brăila și reprezentant al Societății Civile de Avocați “A.A. Iordan, Dumitrică și Asociații” – membră CCIA Brăila.

AVANTAJELE ARBITRAJULUI COMERCIAL

Arbitrajul comercial reprezintă o soluție optimă pentru companii, oferind numeroase beneficii dintre care amintim:

  • celeritate: procesele de arbitraj sunt concepute pentru a fi mai rapide decât litigiile în instanțele tradiționale, economisind timp prețios pentru toate părțile implicate.
  • expertiză specializată: arbitrii sunt selectați dintre profesioniștii cu înalta probitate morală, pentru cunoștințele lor aprofundate și specializarea în domeniile relevante, asigurând o analiză detaliată și informată a litigiilor.
  • flexibilitate: procedurile de arbitraj pot fi adaptate nevoilor specifice ale părților, oferind o abordare personalizată și eficientă.
  • discreție: arbitrajul comercial garantează confidențialitatea, protejând reputația și interesele comerciale ale părților.

Noua conducere a Curţii de arbitraj Comercial precum si noua listă a arbitrilor:

ALEGE-TI TU CALEA! CONFERINȚĂ NAȚIONALĂ DE PREGĂTIRE PROFESIONALĂ

Conferința de relansare pentru a explora beneficiile arbitrajului comercial alături de personalități ale lumii arbitrajului comercial și pentru a întâlni noua echipă de arbitri.

Detaliile evenimentului sunt următoarele:

  • Locație: Restaurant Regal Events&Ballroom, Bld. Independenței nr. 282
  • Data și Ora: 21 martie, ora 11:00
Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry