“Dunărea Polis – prima metropolă Dunăreană din Romania” – proiectul devine din ce în ce mai interesant și pentru investitorii de peste ocean!

Ajunsă la ediția a VIII-a, conferința “Dunărea Polis – prima metropolă Dunăreană din Romania” organizată de Asociația Europeană Dunărea s-a susținut în data de 15.12.2023 la Galați in cadrul Universității Danubius în Sala Senatului.

În cadrul conferinței a vorbit inițiatorul acestui proiect, domnul Iulian Zamfir, Vicepresedintele UGIR (Uniunea Generala a Industriasilor din Romania) și președinte al Filialei din Brăila.  Proiectul este unul îndrăzneț caruia merită sa îi dedicăm o atenție deosebită pentru ca reprezintă speranța pentru viitorul copiilor și nepoților noștri.

Domnul conf. Univ. Dr. Andy Pusca, a catalogat participanții la conferință ca “oameni care doresc sa se implice și au energia necesara, voința și resursele pentru implicarea în acest proiect grandios”. În același timp, dumnealui și-a exprimat convingerea că “ai nostri copii, elevi și continuatori” vor atrage la rândul lor, alți investitori și în regiunea de sud-est a Romaniei.

Cu toate că nu au putut fi prezenți, domnul Jean Pierre Garitte, Steve O. Michael și un invitat special din Texas, Torry Edwards, s-au alaturat on-line, semn că proiectul devine din ce în ce mai interesant și pentru investitorii de peste ocean. Tony a susținut că este impresionat de grandoarea proiectului și apreciază determinarea noastră în a-l duce la bun sfârșit exprimandu-și în același timp tot sprijinul din partea dumnealui.

Inițiatorul proiectului, Iulian Zamfir, și-a exprimat speranța ca fiecare dintre participanți este dispus să “pună câte o caramidă la construcția acestui proiect pentru care merită să traiești o viață pentru realizarea acestuia”. Totodată, acesta a precizat că “pentru atingerea țintei acestui proiect, trebuie să îl mediatizăm, să atragem experți pentru elaborarea acestui plan de dezvoltare, să avem proiecte comune Galați-Brăila și, nu în ultimul rând, să găsim sursa de finanțare”.

Printre participanții la conferintă s-au numărat domnul Catalin Vrabie, profesor la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București, Președintele Sindicatului Învățământului Brăilean, domnul Valeriu Partene, Valentin Adrian Miron, cofondator al VMB Partners, profesori din cadrul Universității “Dunărea de Jos”, antreprenori și reprezentanți ai mediului de afaceri. Cu toții și-au exprimat interesul și convingerea că acest proiect va fi realizat lucrând împreună ca un tot unitar.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry