Salariile soferilor! Pentru transparenta in viitoarele decizii, Braicar le-a publicat pe toate

Salariile soferilor! Pentru transparenta in viitoarele decizii, Braicar le-a publicat pe toate

 

 

Jurnalul de Braila a solicitat Braicar-ului toate salariile soferilor, care au fost inregistrate in ultima luna. Asta deoarece au existat tot felul de discutii vis-a-vis de primele fluturase de salariu, care au fost publicate initial.

Reamintin ca protestatarii nu intentioneaza sa renunte la greva, societatea Braicar a facut deja anunturi de angajare si a chemat soferii la interviuri si testari, iar brailenii vor fi nevoiti si maine sa se descurce prin mijloace proprii, pentru a se deplasa pe raza municipiului.

Vezi aici toate salariile!

In urma sesizarilor facute de braileni, reprezentantii protestatarilor Braicar au postat pe Facebook urmatorul mesaj:

“Suntem​ soferi, soferi de autobuze si vatmani pe tramvaiele care circula in orasul Braila. Suntem constienti de faptul ca v-am provocat neplaceri in ultimele zile, traficul de calatori a fost perturbat in Braila din cauza protestului nostru spontan! Ne cerem scuze, nu cerem nimic extraordinar, cerem o marire de salariu, cerem conditii de munca civilizate, cerem sa lucram doar opt ore sau ceea ce lucram suplimentar, sa ne fie platit in luna in curs! Suntem si noi cetateni ai acestui oras, avem familii, avem copii! Autoritatile nu vor sa vorbeasca cu noi, ne cer doar votul la fiecare patru ani! Conditiile de munca sunt ca in Uganda, avem o singura linie de reparatii la o flota de 80 de autobuze! Avem o firma externa de curatenie, doua femei fac curatenie in 80 de autobuze! Scriem aceste randuri doar pentru ca voi, concetatenii nostri, sa ne intelegeti, sa​ ne scuzati pentru faptul ca trebuie sa mergeti pe jos si sunteti privati de transportul in comun in Braila!”

Drept urmare protestul spontan continua, iar transportul in comun este departe de a fi reluat!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry