Acesta nu este un atac! Este o reflectie la declaratiile voastre

Acesta nu este un atac! Este o reflectie la declaratiile voastre

 

 

Alegerile se castiga, o data la patru ani. Aici nu e Guvernul Romaniei sa schimbam ministrii si premieri dupa cum bate vantul. Aici trebuie sa convingi omul sa iasa din casa, sa mearga la urne si apoi, trebuie sa-l convingi sa puna stampila intr-o singura casuta.

Faptul ca tu stii si spui ca ai dovezi asupra unor lucruri penale, care ar incrimina administratia locala, insa nu vrei sa le divulgi, pe mine nu ma incalzeste cu absolut nimic!

Faptul ca tu ai niste informatii pe care doresti sa le tii in maneca si sa le folosesti doar cand te simti atacat, la fel nu ii incalzeste pe braileni cu nimic! Ba mai mult, te face partas “terorist” la niste presupuse faradelegi, pe care chiar tu le-ai recunoscut ca exista. Sau poate nu exista. Imi vine tare greu sa cred ca, daca liberalii ar fi avut arsenal in dotare, nu il foloseau cu prima ocazie care le iesea in cale.

“Noi vrem sa mergem pe calea cetateneasca”… ati spus voi. Ce va face sa credeti ca daca brailenii nu ies la urne sa voteze atunci cand sunt alegeri locale, cand sunt alegeri prezidentiale, sau parlamentare, vor iesi sa voteze la un referendum local? PLATIT DE EI?

Sunt “jocuri prin curtea scolii” si nu ne amuza, pe noi brailenii, care o data la patru ani cumparam bilet la spectacol.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry