Danaila: “Noi nu negociem cu teroristii”

Danaila: “Noi nu negociem cu teroristii”

 

 

Presedintele Partidului National Liberal Braila, Alexandru Danaila se considera atatacat, atat el cat si organizatia pe care o conduce, motiv pentru care, in ultima conferinta de presa a tinut sa atraga atentia social-democratilor si sa stabileasca noi conditii de “lupta”.

“Noi cand suntem atacati raspundem de zece ori mai tare, pentru ca noi nu negociem cu teroristii si nu mai acceptam niciun fel de compromis. De fiecare data, sa se gandeasca bine ce fac de acum incolo, pentru ca de fiecare data cand ne ataca, cel putin la nivel personal, sau la nivel de grup, raspunsul pentru acele actiuni din partea noastra ca fi inzecit. Adica vom merge de 10 ori mai mult sa strangem semnaturi impotriva lor, vom gasi de zece ori mai multi oameni care sa faca actiuni in instanta impotriva lor. Vom merge si vom face toate demersurile necesare, pentru ca cei responsabili sa plateasca”, a declarat Alexandru Danaila.

Desi spune ca are dovezi care merg pana in stadiul penalului, Danaila a refuzat sa faca public informatiile care i-ar incrimina pe social-democrati.

“Obiectivul nostru nu este sa facem plangeri penale, dar orice obiectiv se poate ajusta in functie de conditiile intalnite pe parcurs. Asa ca mi-as dori ca aceasta discutie si aceasta confruntare sa o ducem in zona cetatenilor. Sa vedem ce vor oamenii”, a adaugat liberalul.

Declaratiile vin in contextul in care, in presa locala au aparut o serie de articole care vizeaza afacerile pe care presedintele liberalilor si familia acestuia le desfasoara.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry