Adrian Tabarac, candidat independent la Camera Deputaților: ”Duminică avem șansa să ne luăm Brăila înapoi!”

”Dragi prieteni,

Duminică avem șansa să ne luăm Brăila înapoi!

Acestea nu sunt doar niște alegeri. Nu sunt doar alegeri parlamentare în care votăm un partid. Acestea sunt alegerile în care votați pentru voi sau pentru ei. Pentru voi, cetățenii acestui oraș, sau pentru ei, sistemul care a reușit să paraziteze toate filialele locale ale partidelor. Și este ultima șansă când putem face asta. Următoarele alegeri vor fi abia peste patru ani.

Duminică, pe 6 decembrie, le putem arăta că ne-am săturat de felul în care au împărțit Brăila pe felii punându-și oameni de încredere în toate partidele. Le putem arăta că știm că sunt toți pe-o mână, că împreună au furat portul Brăilei, împreună au furat banii din Bulevardul Dorobanți, împreună și-au împărțit apartamentele, terenurile și casele.

Sunt cu toții complicii unui jaf la care județul Brăila a fost supus continuu vreme de 30 de ani.

Dați-mi votul vostru duminică. Și promit că eu o să rămân al vostru. Că o să lucrez pentru voi 1460 de zile de acum în colo.

1460 de zile în care vă stau la dispoziție.

O să duc în Parlament nu numai legi, ci efectiv vocea voastră, a brăilenilor care nu sunteți nici fii de primari, nici milionari în euro, nici bătăuși, nici hoți.

Dați-mi duminică votul vostru și vreme de 1460 de zile o să fiu angajatul vostru”.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry