5 MOTIVE PENTRU CARE PSD MERITĂ VOTAT!

1. PSD susține munca. Salarii mai mari, prin deduceri mai mari.

Este o soluție inteligentă, modernă, social democrată, europeană, posibilă, fără impact bugetar major – doar 0,2% din PIB -prin care PSD dă valoare muncii salariaților. Astfel crește puterea de cumpărare, se relansează consumul – pilon esențial al creșterii economice – ceea ce determină și creșterea resurselor pentru majorarea pensiilor, a alocațiilor, a investițiilor.

2. Facem mai bună viața românilor. Acces la sănătate pentru toți.

PSD își asumă schimbarea din temelii a sistemului de asistență sanitară, prin înființarea a 800 de centre comunitare de sănătate, care, alături de o rețea de policlinici, vor asigura servicii medicale esențiale oricând și oricui.

O atenție specială este acordată mamei și copilului, prin măsuri de protejare a acestora și de încurajare a natalității.

Sănătate soluții europene în combaterea COVID 19

PSD are cei mai buni specialiști din țară – teste pe scară largă, spitale accesibile tuturor bolnavilor, cu circuite distincte pentru cei afectați de COVID 1

3. Apărăm pensiile românilor.

PSD e ferm hotărât să apere drepturile seniorilor. Pensionarii țării NU trebuie să mai plătească factura incompetenței, ineficienței și imposturii guvernării PNL.

Pensiile militare – pensii ocupaționale.

Legea va fi aplicată, pensiile se vor majora sustenabil

4. Investiții economice.

PSD încurajează afacerile românești prin zeci de măsuri care stimulează crearea de noi locuri de muncă. Obiectivul strategic al PSD este ca în următorii 4 ani să fie înființate un milion de noi contracte de muncă!

În agricultură, PSD își asumă măsuri care să ducă la o cât mai mare siguranță alimentară a țării

5. PSD pentru educație 2020-2024!

Susținem redeschiderea școlilor!

Achiziția de laptopuri și tablete școlare cu abonament la internet.

Finanțare de noi creșe și unități after-school.

Garantarea transportului gratuit pentru elevi pentru toate tipurile de transport, pe tot parcursul anului calendaristic.

Asigurarea de burse pentru elevi: bursă socială, bursă de studiu, bursă de merit, bursă de performanță.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry