Cand ajungi sa lovesti in electorat este timpul sa mergi la culcare!

Cand ajungi sa lovesti in electorat este timpul sa mergi la culcare!

 

 

Am observat de cateva saptamani un val de ura fata de electoratul PSD, atat in mediul online cat si pe strada. Am vazut postari in grupuri, unde anumiti indivizi amenintau simpatizantii PSD sa paraseasca acele pagini. Am vazut cum oameni de “dreapta”, oameni din opozitie, s-au luat la cearta si au jignit barbati, femei, adolescenti, jurnalisti, absolut tot ce dadea o tenta de rosu in discutii.

Eu personal militez pentru dreptul la exprimare. Este tot ceea ce ne-a mai ramas in zilele astea. Cine vrea sa asculte e liber sa o faca, cine vrea sa urmeze, ii urez drum bun, insa nu pot sa fiu de acord cu un val de ura nejustificat, asupra unor oameni nevinovati. DA NEVINOVATI! Pentru ca nu ei sunt vinovati ca voi, cei care aveti alte viziuni, nu sunteti in stare sa convingeti electoratul.

Sa faci politica inseamna sa vii in fata oamenilor cu niste idei, cu niste propuneri care sa ii CONVINGA sa se alature cauzei tale. Dragoste cu forta… e viol! Iar mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste pomana!

Electoratul asta, asa cum este el, sau cum il vedeti voi, la momentul asta reprezinta majoritatea. Electoratul asta nu este format numai din membrii PSD ci si din simpatizanti, pe care opozitia, daca ar avea cum, ar putea foarte usor sa-i influenteze. Ati ales calea gresita, de a arunca in oameni cu o ura nejustificata, sau poate este vorba de o frustrare, care se reflecta din propriile esecuri, in loc sa ii atrageti prin lucruri concrete. Ei sunt cei care ies la vot! Cei pe care voi constant ii injurati, ei sunt cei pe care trebuie sa-i convingeti!

Aud mereu expresia “electoratul PSD este prostit” sau “se lasa prostit”. Pai daca sunt asa usor de influentat de ce nu ii convingeti sa nu mai voteze PSD? Sau e mai democratic sa scoateti PSD-ul din ei cu forta? Poate apar tehnici noi de exorcizare…

“Sunt prosti, analfabeti, tigani sau puscariasi”. Or fi, dar sunt mai multi. Si chiar si asa, imi e greu sa cred ca va doriti sa castigati alegerile doar cu intelectuali. Nu de alta dar, va spuneam de acum ca ati pierdut… puteti pleca acasa!

Braila este un oras rosu si va fi mult timp. Nu pentru ca PSD este cel mai bun partid, ci pentru ca mai nou, opozitia se lupta cu electoratul si nu cu puterea.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry