Demagogie de cea mai joasă speță! Canciu și-a blocat comentariile pe FB după ce brăilenii l-au huiduit!

A vrut și ”săracul” Canciu să joace politic inaugurarea Orășelului Copiilor, din Parcul Monument, pe data de 1 iunie. Sigur că nu i-a ieșit, ținând cont de faptul că, de-a lungul zilei, mii de brăileni au luat la pas aleile și locurile de joacă. Mai mult, disperat de comentariile cetățenilor, care au fost în parc cu copiii și s-au bucurat de ultimele investiții făcute pe fonduri europene, Canciu și-a blocat comentariile la postare! O dovadă irefutabilă de liberalism … ca la mama lui acasă.

”Marea deschidere a Orăşelului Copiilor, anunţată de edilul Marian Dragomir pentru data de 1 iunie, seamănă mai degrabă cu o inaugurare pe repede înainte, cu ascunderea gunoiului sub preş! Ca de obicei, avem un obiectiv cu termen de finalizare depăşit, la care administraţia PSD închide ochii, inaugurat cu surle şi trâmbiţe, başca şi cu un Festival al dulciurilor, pentru ca totul să fie strălucitor, iar oamenii să fie uluiţi de-a dreptul de calităţile de manager ale primarului(…)

Aşa-zisul parc destinat copiilor, o încropeală pe repede înainte, arată ca după război. Când vezi toată această jale care există în parc, te întrebi când va intra în renovare, nu spui că abia a fost finalizat(…)

Dacă ar fi să creionez o imagine definitoriei pentru Orăşelul Copiilor, aceea ar fi de sărăcie: un orăşel al copiilor sărac, într-un municipiu sărac, sărăcit de lăcomia PSD(…)

Asta arată cât iubeşte Dragomir copiii şi cât îi place să risipească banii pe festivaluri şi petreceri pe bandă rulantă…”, a încercat Canciu să arunce cu noroi în investițiile făcute pentru copii.

Rezultatul a fost neașteptat! Zeci de brăileni l-au ocărât pe rețelele de socializare, motiv pentru care liberalul a blocat posibilitatea utilizatorilor de a lăsa comentarii la postare.

”Politica care o duceti e de prost gust domnule Canciu! Aratati.ne ce ati facut si realizat de- a lungul timpului in functiile pe care le- ati ocupat! Aratati-ne ce faceti dvs nu ce fac altii!”  – i-a transmis un utilizator.

”Eu cred că Primarul a făcut cate ceva pentru Brăila , acum nu e vinovat doar primarul dk mereu băgați bete in roate , domnule Canciu dumneavoastră ce ați făcut pentru Brăila de tot mereu îl judecați pe domnul Dragomir ,arătati și dumneavoastră ce ați făcut în acești ani”  – i-a comentat o brăileancă.

”Domnule Cătălin ! Observ ca de ceva timp sunteti axat sa criticați tot ce face primarul Brăilei care de altfel este coleg de alianta de guvernare cu dumneavoastră. Sau alianța e doar la centru ? Pe de altă parte dumneavoastra ce ati facut notabil pentru acest oraș? Sau va construiți cum am observat si la alti colegi de partid de ai dv o campanie electorală bazata pe greselile primarului pt ca nu aveti proiecte sau realizări pe care sa ni le prezentați?” – a adăugat un alt utilizator.

Realitatea din parc nu se potrivește cu cea din sediul PNL Brăila! De dimineața și până seara orășelul copiilor a fost plin ochi. Nu au existat accidentări și nici alte probleme care să-i nemulțumească pe prichindei. Seara, după ora 17.00 parcul a fost animat cu statui vii și personaje de poveste, iar adulții care îi însoțeau pe copii s-au bucurat de spațiile noi amenajate.

Acest Grinch al Brăilei, în care s-a transformat liberalul Cătălin Canciu, a reușit cu o simplă postare să-și întoarcă împotriva sa electoratul. Asta se întâmplă când te vezi la capitală ”cu sacii în căruță”, nu mai contează scorul partidului care te-a trimis acolo!

Cu o astfel de atitudine negativă, asupra investițiilor care se fac în Brăila, PNL nu se va mai face bine niciodată! Pentru că la final, brăileanul care muncește și își plătește taxele vrea să-și ducă copilul la o grădiniță modernă, la o școală reabilitată, să meargă într-un parc nou, să conducă pe o stradă asfaltată sau să aibă o parcare decentă. Reacțiile acestor brăileni frumoși, la politica dusă de PNL Brăila, puteți să le opriți pe Facebook, dar nu le veți putea opri la vot!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry