După război, apare și Popa! Agricultori, sunteți salvați! Deputatul de la Cireșu are un plan de GUVERNARE!

Sinistru mai este băiețașul ăsta de bani gata care crede că guvernarea se va face de la coada vacii din Cireșu. Mai sunt oameni care visează, oameni cu aspirații, dar, în cazul lui, sincer vă spun, sunt halucinații.

Tocmai când mă pregăteam să-l declar dispărut pe ”primul agricultor” al județului, apare într-o conferință, în fața simpatizanților PNL, după ce s-au încheiat protestele agricultorilor din județul Brăila, cu promisiuni rupte din desene animate. El n-a avut treabă cu nemulțumirile protestatarilor. El face agricultura la un alt nivel și nici partidul pe care îl conduce (spre prăpastie), la nivel local, nu este la guvernare. Ei doar mimează guvernarea, așa cum au făcut-o de la Orban încoace.

Popa le-a transmis, celor care au timp să-l creadă, că a elaborat, împreună cu alți 10 inși, un plan de GUVERNARE al Partidului Național Liberal, pe partea de agricultură! Bă, ești nebun? Să-l anunțe cineva pe deputatul de la Cireșu că la Guvern nu merge cu benzi desenate. Iar dacă oamenii ăia de la capitală, pe care încă îi mai credem băieți deștepți, așteaptă expertiza lui Popa de ”salvare” a agriculturii, ne-am dus dracu’.

În ceea ce privește capacitatea intelectuală a deputatului de la Cireșu, poate ne anunță și pe noi, prin intermediul simpatizanților de partid, dacă și-a terminat teza de doctorat la care lucra în 2020, când a candidat și a câștigat mandatul de deputat prin redistribuire sau, cine știe, încă mai lucrează la ea?

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry