VIDEO | SCENE DE GROAZĂ! Agresorii au 13 și 15 ani! Victima, o femeie trecută de vârsta a doua, a fost bătută cu bestialitate!

Noaptea trecută, în jurul orei 00:00, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Brăila au fost sesizați  de către o femeie, cu privire la faptul că ar fi fost lovită de persoane necunoscute.

”Din primele cercetări s-a stabilit faptul că femeia ar fi observat în curtea locuinței sale două persoane necunoscute, iar la vederea acesteia, cei doi ar fi lovit-o, după care au fugit.

Femeia, a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma activităților specifice efectuate, polițiștii au identificat persoanele în cauză, fiind vorba de doi tineri, de 13 și 15 ani, ambii din satul Corbu Nou”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Brăila.

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și luării măsurilor legale, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie.


Cei doi minori au sperat că nu este nimeni acasă!

Cei doi copii au sperat că nu va fi nimeni acasă, proprietara fiind decedată de la sfârșitul anului trecut. Fata acesteia se afla în localitate pentru a organiza pomana mamei. Camerele de supraveghere au surprins scenele de groază.

Pe imagini se observă cum un individ, cu gluga pe cap și mănuși pe mâini, intră în casa unei femei din satul Corbu Nou, comuna Măxineni. Totul s-a întâmplat în noaptea de 25 spre 26 ianuarie.

Stă mai puțin de 1 minut și pleacă, auzind, cel mai probabil, că proprietara imobilului, o femeie la vârsta a treia, s-a trezit. După ce iese pe ușă, în grabă, rămâne fără o mănușă, care se agăță în clanță. Se întoarce, o recuperează și se ascunde după casă.

Femeia, cu o lanternă în mână, iese în pragul ușii, iar apoi în curte. Acolo, individul se năpustește asupra acesteia și o lovește brutal de nenumărate ori. Pe filmarea de pe camera de supraveghere se aude cum femeia țipă și strigă cu toată puterea.


Un șef de post și un agent de poliție acoperă toată comuna Măxineni!

Locuitorii comunei Măxineni nu se mai simt de mult timp în siguranță. Doar doi oameni sunt împuterniciți să vegheze asupra satelor Corbu Nou, Corbu Vechi, Latinu, Măxineni (reședința) și Voinești.

În urmă cu fix un an de zile, Jandarmeria Brăila anunța începerea unor demersuri pentru înființarea unei noi grupe operative în comuna Măxineni. De atunci însă nu s-a mai vorbit despre acest subiect, iar oamenii așteaptă în continuare.

Locuitorii din Măxineni spun că tinerii din comună sunt scăpați de sub control, au acces la substanțe interzise iar rata infracțiunilor a crescut considerabil.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry