Iordache ar fi vrut să si-o ia de la Popa! Ghinion! A căzut în palma lui Nechita!

foto: infobraila.ro

Scandal mare ieri în Brăila și pe câteva posturi TV, cele care nu îl cunosc pe Cătălin Iordache, fost consilier județean PND, în mandatul trecut. Acesta și-a făcut apariția neinvitat, se pare, la conferința de presă susținută de deputatul Alexandru Popa.

Ce a urmat este greu de expus în cuvinte, însă puteți să vă convingeți singuri, accesând acest link https://www.facebook.com/PNLBR/videos/535347734505195 al conferinței de presă, care a fost oprită la insistențele jurnaliștilor prezenți, pentru că fiecare început de declarație era blocat tendențios de către musafirul nepoftit.

În timpul conferinței de presă, Nechita se pare că i-ar fi șoptit la ureche ziaristului: ”Nici de ziua ta nu te potolești?”, iar de aici a început circul, Iordache acuzând că l-a ”înjurat de mama”.

La finalul conferinței, după ce o parte dintre liberalii prezenți, printre care și deputatul Popa, s-au retras, Iordache a rămas pentru a-i cere socoteală lui Ovidiu Nechita.

Acum, ca să înțelegeți contextul în care Nechita a răbufnit, trebuie să vă reamintesc că cei doi au avut o relație tensionată încă din vremea în care erau colegi la Consiliul Județean Brăila. În plus, la alegerile locale trecute, Nechita cu Iordache se pare că au mai avut un meci, clasic, în stilul caracteristic.

Departe de mine de a-i lua apărarea lui Nechita, pentru că trebuie să ne înțelegem, așa ceva NU SE FACE! Oricât de supărat ai fi, nu există niciun motiv pentru care un politician ar trebui să ridice mâna la un jurnalist, dar trebuie să recunoaștem, cei prezenți în acel moment, că imaginile apărute pe net sunt editate! Mai exact, să nu vă închipuiți că Nechita nu și-a luat și el câteva bucăți de la ziarist!

Evident că, după tot scandalul ăsta, care a fost potolit la insistențele jurnaliștilor și ale consilierului Dănuț Lungu, ziaristul a sunat la 112 unde a reclamat că a fost agresat în sediul PNL.

Poate că, dacă mă străduiam îi găseam circumstanțe atenuante ziaristului, asta până să fiu sunată de România TV pentru a face declarații. După ce colegii din presa națională mi-au povestit relatarea, pe care o făcuse ziaristul, m-am convins că Iordache ar fi vrut să si-o ia de la Popa, dar s-a mulțumit cu Nechita.

Revenind la ceea ce s-a întâmplat de fapt, ieri chiar l-am aplaudat pe Boboc( în gând… nu vă gândiți la altceva) Mi-am zis în sinea mea că bobocelul nostru a prins aripi și a învățat ceva politică. Dacă se oprea la Canciu ne arăta că este și puțin deștept. În situația actuală nu a făcut decât să mai primească o bilă neagră din partea presei.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry