Randi a dat verdictul: ”România s-a îndreptat către manele… și părerea mea e că nu o să ieșim prea curând din asta”

Randi a fost întrebat cum arată muzica din România din ultimul an, un an și jumătate, iar replica lui nu a fost una prea încurajatoare.

“Măi, ca să fiu sincer, n-am urmărit lansările, n-am urmărit radio-urile, pentru că-mi pregătesc un material în engleză și încerc să fiu influențat de muzica internațională. Cred că e evident că România s-a îndreptat către manele… și părerea mea e că nu o să ieșim prea curând din asta”, a spus Randi, în exclusivitate pentru SPECTACOLA.RO și DC NEWS.RO.

Începe modernizarea manelelor

Mai mult, întrebat dacă se referă și la noile genuri muzicale apărute, nu doar la manele, artistul a spus că se referea la manele și deviațiile.

“Manelele și deviațiile lor, ca să zic așa. Manelele abia se modernizează acum, de asta zic că nu o să treacă foarte repede. Pentru că au început să fie făcute de tot mai multe studiouri, care înainte făceau pop sau alte genuri și știu să le producă mai bine. Și sună producțiile bine!”, a mai spus Randi.

Nu, nu e de bună calitate!”

Totodată, întrebat dacă vede ca pe un lucru bun această “modernizare” a manelelor și aceste noi stiluri muzicale, Randi s-a abținut să răspundă, însă a făcut o remarcă.

“Cine sunt eu să zic ce e bine și ce e rău? Arta se modifică în atâtea feluri și atâtea direcții încât cred că ai da o dovadă de orgoliu dacă ai pune etichete și ai judeca în felul ăsta. Dacă pentru oameni funcționează și e bine, sună bine, cine sunt eu să le zic: Nu, nu e de bună calitate! E irelevant ce cred eu”, a mai spus el.

Numele real al lui Randi. Cine e artistul român care face furori în străinătate

Randi este unul dintre artiștii români care fac furori peste hotare.

Andrei Ropcea, cunoscut sub numele de scenă Randi, este unul dintre cei mai apreciați artiști și producători muzicali din România. A cunoscut succesul muzical în 2005, ca membru al trupei „Morandi”, alături de Marius Moga. În 2011 a pornit în cariera solo și și-a creat propria casă de discuri.

Muzica s-a l-a purtat în destinații îndepărtate. Țări ca Rusia și Kazakhstan îl primesc pe artistul român cu brațele deschise, iar muzica sa răsună în radiourile străinilor.

Pe lângă turnee și concerte în străinătate, Randi este pasionat de călătorii. Chiar dacă pandemia de coronavirus nu i-a permis să plece peste hotare, artistul își amintește cu nostalgie de vacanțele în Asia, destinație pe care a ales-o ani la rând.

Articolul complet pe DCNews.ro

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry