Lupii, ciobanul și sicilienii! Deputatul de la Cireșu vorbește de executări după ce a lăsat PNL-ul fără liberali!

Mare tupeu pe deputatul de la Cireșu, șef peste Partidul Național Liberal, din tot județul Brăila. Băiat de primar, născut cu lingurița de argint în gură, Popa crede că banii cumpără totul, chiar și inteligența electoratului.

Într-un exces de zel, deputatul a declarat în fața simpatizanților PNL că social-democrații vor să-l ”execute” pe Silviu Mangiurea, directorul CUP Dunărea Brăila. Așa cum el i-a executat pe Varga, Cortez, Boboc, Gorgan, Cîrligea, Dănăilă, Tabarac? Să ne fie cu iertare, și fără nicio simpatie față de cei enumerați, dar niciunul dintre ei nu este acuzat de abuz în serviciu și delapidare.

”Ceea ce se întâmplă cu domnul Mangiurea este doar o execuție, în stil sicilian, în stil mafiot, între membrii PSD. Acolo este o bătaie între niște lupi tineri care vor să omoare lupii bătrâni”, a refulat deputatul de la Cireșu.

După ce ani la rând a acuzat PSD că nu îl schimbă pe Mangiurea, dintr-o dată băiețașului de bani gata, căruia îi cântau lăutarii la ureche ”ca sicilienii eu sunt respectat”, acuză mișmașuri în tabăra PSD-istă.

”Dacă demisia domnului Mangiurea vine cu scăderea prețului la apă, ies public și îl felicit pe domnul Chiriac și pe domnul Dragomir. Dar ei dacă fac doar un joc de imagine pentru a puncta puțin electoral”, spune șeful liberalilor brăileni.

Deci, cu alte cuvinte, deputatul de la Cireșu ne spune că un dosar penal pentru delapidare și abuz în serviciu nu este suficient pentru a cere demisia unui director de companie, a cărui acționar majoritar este Consiliul Local Municipal, dacă nu scade și prețul apei. Noaptea minții!

Cât despre blaturile cu PSD, deputatul de la Cireșu ne-a convins! A găsit soluția de face ”blat” cu fiecare rătăcit în parte, că doar s-a umplut PNL-ul de PSD-iști de au început liberalii să fugă unde văd cu ochii.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry