Nici măcar Violeta Alexandru nu îl poate separa pe Boboc de Cătălina! Cine este consiliera lui la Ministerul Muncii?

L-am întrebat de mai multe ori pe Cătălin Boboc cine sunt consilierii lui la Minister, chiar și în cadrul unei conferințe de presă. De fiecare dată răspunsul a fost evaziv. Boboc s-a eschivat în a recunoaște că și-a luat tiza la București. Din fericire, site-urile instituțiilor își fac datoria și publică declarațiile de avere și interese ale funcționarilor publici. Așa am aflat că Ciocan Cătălina este angajată în funcția de consilier la Ministerul Muncii, fix acolo unde Boboc este secretar de stat.

Cătălina Ciocan a fost candidat la Camera Deputaților din partea PNL Brăila în 2016. La acea dată, presa națională a vorbit despre ”înclinațiile artistice” ale Cătălinei, care se poza în ipostaze indecente, fotografiile ajungând apoi pe internet. După acest scandal se pare că tânăra speranță a PNL Brăila și-a dat demisia din partid.

Cătălin Boboc a fost numit secretar de stat în Ministerul Muncii la sfârșitul lunii februarie 2021. La scurt timp după acestă numire, în luna aprilie, a apărut și declarația de avere a consilierei Ciocan, pe site-ul aceleiași instituții.

Să înțelegem că ăsta este nivelul de profesionalism pe care îl promovează Boboc în PNL Brăila. Pe Canciu nu l-a recomandat experiența profesională în ocuparea unui post de conducere la șefia ISJ, probabil că avea nevoie de o poză indecentă pentru a rămâne în funcție.

Ne așteptăm să o vedem pe Cătălina reactivată în PNL Brăila, dacă Boboc va pune ”fulgul” pe Organizația Județeană.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry